لاتاری چیست ؟ + شرایط ثبت نام برای لاتاری کشور آمریکا

0
55
لاتاری چیست ؟ + شرایط ثبت نام برای لاتاری کشور آمریکا

لاتاری / به گزارش اخبار خبر24 و به نقل از بیتوته، در این پست بخوانید که لاتاری چیست ؟ + شرایط ثبت نام برای لاتاری کشور آمریکا

لاتاری چیست ؟ + شرایط ثبت نام برای لاتاری کشور آمریکا

ویزای گوناگونی یا گرین کارت لاتاری یکی از انواع ویزاهای مهاجرتی آمریکا است. از سال ۱۹۹۰ و به دستور کنگره آمریکا، هر سال وزارت امور خارجه آمریکا مطابق بخش ۲۰۳(سی) از قانون مهاجرت و ملیت (Immigration and Nationality Act) آمریکا، به صورت قرعه‌کشی (موسوم به لاتاری) تعدادی افراد را برای دریافت این نوع ویزا انتخاب می‌کند که نهایتاً منجر به دریافت کارت اقامت دائم آمریکا (معروف به گرین کارت) می‌شود. برندهٔ اصلی در صورت برخورداری از شرایط لازم موفق به کسب ویزای وگ-۱[واژه ۱] می‌شود. همسر وی و فرزندان مجردی که در روز نام‌نویسی اینترنتی زیر ۲۱ سال دارند نیز در صورت برخورداری از شرایط لازم موفق به کسب ویزای وگ-۲ می‌شوند.

فلسفه لاتاری
از آن‌جا که هدف از صدور ویزای گوناگونی حفظ گوناگونی نژادی در بین مهاجران آمریکا است، این ویزا برای ساکنان کشورهایی که به طور معمول از روش‌های دیگر مهاجران زیادی به آمریکا می‌فرستند صادر نمی‌شود. به همین خاطر هر ساله در بولتن ویزا فهرست کشورهایی که مجاز به شرکت در قرعه‌کشی هستند مشخص می‌گردد. به عنوان نمونه، اهالی کشور روسیه تا سال ۲۰۰۴ مجاز به شرکت در این قرعه‌کشی بودند اما در فاصله سال‌های ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۹ این اجازه از آنان سلب شد. در قرعه‌کشی ویزای سال ۲۰۱۰ اهالی این کشور دوباره جواز شرکت در قرعه‌کشی را کسب کردند. کشورهای غیرمجاز کشورهایی هستند که در ۵ سال گذشته بیش از ۵۰٫۰۰۰ مهاجر از طریق ویزاهای خانوادگی و کاری به آمریکا فرستاده باشند. از جمله کشورهایی که در بیشتر دوره‌ها غیرمجاز بوده‌اند می‌توان به چین، انگلستان و هند اشاره کرد.

لاتاری آمریکا چیست؟
گرین کارت یک مجوز برای اقامت دائم در کشور مورد نظر است. گرین کارت به شما حق قانونی کار و زندگی دائمی را میدهد. دارندگان گرین کارت از خدمات بهداشتی، تحصیلی و بسیاری دیگر مزایا برخوردار میگردند و همچنین می توانند آزادانه و بدون نیاز به اخذ ویزا به آمریکا رفت و آمد کند. دولت آمریکا همه ساله از طریق قرعه کشی به ۵۵,۰۰۰ نفر از سراسر دنیا گرین کارت رایگان اعطا میکند. در صورتی که در این قرعه کشی برنده شوید، می توانید به همراه خانواده تان به طور دائمی در آمریکا اقامت داشته و کار کنید.

شرایط ثبت نام لاتاری آمریکا
شرایط ثبت نام برای هر فرد حداقل داشتن دیپلم ۱۲ ساله (دیپلم + پیش دانشگاهی) و یا داشتن دو سال سابقه ی کار در پنج سال گذشته است. لازم به ذکر است که این شغل باید نیاز به حداقل دو سال آموزش یا تجربه را داشته باشد. این شغل بایستی در لیست مشاغل اداره کار ایالات متحده در لیست JOB ZONE 4 و البته با امتیاز SVP 7 باشد. مانند طراحی گرافیک، طراحی وبسایت، مدیریت صنعتی یک کارخانه یا کارگاه و ….

زمان و سایت ثبت نام لاتاری آمریکا به چه صورتی است؟
زمان ثبت نام برای لاتاری آمریکا معمولا از اواسط یا اوایل ماه مهر تا اوایل یا اواسط ماه آبان در سایت رسمی کنتاکی کونسولار امریکا www.dvlottery.state.gov انجام می‌گردد و هیچ سایت دیگری دارای اعتبار نمی‌باشد و هر شخصی باید از طریق این سایت ثبت نام کند. این وبسایت به زبان انگلیسی بوده و فقط یک ماه از سال برای ثبت نام باز است. در ثبت نام لاتاری آمریکا، فرم ها باید مطابق قوانین اداره مهاجرت و ملیت آمریکا تکمیل شوند.

لازم به ذکر است که ثبت نام در برنامه لاتاری امریکا کاملا رایگان می‌باشد.

 نتایج لاتاری،جواب لاتاری رین کارت به شما حق قانونی کار و زندگی دائمی را میدهد.

میزان تمکن مالی برای برنامه لاتاری در هنگام اخذ ویزا چقدر است؟
بر اساس دستور العمل های دولت ایالات متحده میزان خط فقر در این کشور در سال 2017 به صورت زیر است.

تمامی ایالت‌های موجود در امریکا به جز ایالات آلاسکا و هاوایی میزان خط فقری بر اساس مقادیر زیر خواهند داشت که برندگان برنامه لاتاری می‌بایست 25 درصد بیشتر از این مقدار در هنگام اخذ ویزا تمکن مالی یا ملکی داشته باشند.

میزان خط فقر در سال 2017 برای یک نفر برابر با 12060 دلار است که با احتساب 25 درصد افزایش برای تمکن مالی این رقم به مقداری در حدود 15075 دلار برای یک نفر خواهد بود.

لازم به ذکر است به ازای افزایش هر نفر از اعضای خانواده مبلغ 4180 دلار به عدد خط فقر و 5225 دلار به میزان تمکن مالی افزوده خواهد شد.

به طور کلی فرض کنید پدر یک خانواده 4 نفره در برنامه لاتاری برنده شده و همه اعضا خانواده می‌توانند درخواست ویزای آمریکا کنند. میزان تمکن مالی برای این خانواده 4 نفره مبلغ 30750 خواهد بود. با حسابی سر انگشتی و قیمت دلار 4000 تومان در حال حاضر این رقم در حدود 123 میلیون تومان می‌باشد.

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام لاتاری 2019
برای ثبت نام لاتاری 2019 مدرکی از شما دریافت نمیشود. شما فقط چند فرم سفارتی تکمیل میکنید و اگر برنده لاتاری شدید باید مدارکی برای سفارت آماده کنید. پس برای ثبت نام نگران آماده نبودن مدرک تحصیلی یا پاسپورت نباشید.

ثبت نام لاتاری برای متاهلین
متاهلین دو شانس برای برنده شدن دارند. هر شخصی محق است که یک بار به عنوان متقاضی اصلی یا Principal Applicant ثبت نام کند که در آن ثبت نام، اعضای خانواده اش به عنوان همراه در فرم ایشان فایل میشوند. متاهلین دو ثبت نام میکنند. یک بار آقا به عنوان متقاضی اصلی و همسر و فرزندانش به عنوان همراه، و یک بار خانم به عنوان متقاضی اصلی و همسر و فرزندانشان به عنوان همراه. هرکدام برنده شوند، کل خانواده ویزا دریافت میکند.

 

چه کسانی را به عنوان همراه ثبت نام کنم؟
شما باید همسر و تمام فرزندان زیر 21 سال که ازدواج نکرده اند را در فرم ثبت نام به عنوان همراه وارد کنید. خاطر نشان میکنم نمیتوانید مادر یا خواهر یا سایر بستگان را وارد کنید. فقط همسر و فرزندان زیر 21 سال ازدواج نکرده.

شرایط عکس لاتاری 2019
برای تهیه عکس لاتاری گرین کارت باید زاویه مستقیم به دوربین داشته باشید، عکس به شکل مربع و طول 600 پیکسل تا 1200 پیکسل مورد قبول است. زمینه سفید، عکس رنگی و بدون عینک و سمعک باشد. موی شما نباید روی صورت شما را بپوشاند. نیازی به معلوم بودن گوش ها نیست. عکس با حجاب هم برای مسلمانان و سایر ادیانی که حجاب در آنها تعریف شده است ممانعتی ندارد. فقط گردی صورت باید کاملا واضح باشد. نیازی به چاپ عکس ندارید، عکس باید به صورت فایل دیجیتال به شما تحویل داده شود.

از عکاسی هایی که فایل عکس را به شما نمیدهند خدمات عکس لاتاری دریافت نکنید. شما نیازی به چاپ عکس ندارید و فقط فایل مورد نیاز است.

 

نتایج لاتاری،جواب لاتاری نمونه عکس صحیح لاتاری

پاسخ ترک

Please enter your comment!
Please enter your name here